közSzo...véresen komoly!

 

Értéket teremteni.

 

A Közszolgálat

 

egyik legfontosabb dolga,

 

 nem csak a hiteles tájékoztatás,

 

 hanem egymás véleményeinek a

 

feltárása a közjóért.

 

Az oldal célja ez.

 

Értéket teremteni és adni!

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

 

Felhívás

Tájékoztatok minden kedves Olvasót hogy ha bármilyen észrevétele, vagy egy jó cikke van, ossza meg velünk, küldje el a kozszolgalat@indamail.hu-ra!

 

Retro Rádió

KözSzolgálat

Nagyot lépek előre. Érzem minden porcikám remeg. Nem félelem, idegesség, hanem valami újtól való izgalom. Érzem ez most lesz igazán jó! Írok azokról amik ki kívánkoznak belőlem kendőzetlen! Légy vendégem hogy publikálásaimmal és gondolataimmal, fékezhetetlen nyers modorommal színt valljak és végre a KözSzolgálatában teljesítsek!

a legnagyobb magyar...

 

Tisztelek minden véleményt

 

- kivéve a megvásároltakat -

 

ezeket megvetem

 

 

Széchenyi

Sötét most az idő!

2011.12.27. 20:17 kulináris admirális

Sötét van. A leghosszabb éjszaka. Ráadásul a felhők is egyre jobban tornyosulnak felettünk.

Nem hiszek abban, hogy most jön a végidő. Nem hiszek benne, mert már van. Ennyi gyűlölet, ennyi fáradt és meggyötört ember még nem volt. Azt hittük az ipari forradalom után, hogy az új vívmányok majd megszépítik az életünket, de ez nem hogy elmaradt, hanem folyamatosan rosszabb lett. Kényelmesebb lett az ember, de nem boldogabb. Erkölcsileg, morálisan és emberileg nagyon a föld alatt vagyunk. A kiút minden nappal esélytelenebbnek tűnik. Államok vezetői vitatkoznak a megoldáson a válságból, de addig, míg nem tudják az okokat, az okozatot sem tudják enyhíteni, vagy gyógyítani.

Sötét van. Minden nappal komorabb a világ. Néhol előbújik a nap, és sugarával emlékezteti az embert, hogy a remény hal meg utoljára. De ahelyett hogy erre figyelnénk, más gondolatok cikáznak a fejünkbe.

Mond meg Olvasó miért olcsóbb az üzemanyag külföldön, mint itthon? Mond miért olcsóbb vagy szinte ugyanennyi az élelmiszer hazánkban, mint abban a Franciaországban ahol Európa egyik legdrágább élelmiszer árak vannak? Mond, hogy lehet ez mikor nálunk a legkevesebb a minimálbér?

Átmosták a fejünket. Most már a Valóvilágot kapod az arcodba minden áldott este munka után, hogy addig is ne gondol, okozz azokról a folyamatokról, mik jelen vannak. Semmit sem sejtve nézed, miközben a nyálad csorog, és talpad alól meg már viszik is a házad. Szomorú!

Addig nem lesz, változás még nem fordulunk vissza az elemi őserőhöz, és nem csinálunk egy 180°!

Sötét van is hideg.  Nincs mosoly, csak néha egy előtörő kényszer, amit mutogatásnak használunk. Gyújtsuk meg a gyertyát, és nézzünk szembe a gonosszal, aki nap, mint nap azt várja, mikor leszünk végtelenek és mikor tudja elmarni a lelkünk. Gyenge a testünk, de arra még van erőnk, hogy meggyújtsuk a gyertyát. Mert ha nem vége. Game Over! és akkor baszhatjuk!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kozszolgalat.blog.hu/api/trackback/id/tr433499960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.27. 18:08:36

Adjon az Isten!
Jó ez a poszt, csak túlságosan nihilista vagy. Miért?
süti beállítások módosítása