közSzo...véresen komoly!

 

Értéket teremteni.

 

A Közszolgálat

 

egyik legfontosabb dolga,

 

 nem csak a hiteles tájékoztatás,

 

 hanem egymás véleményeinek a

 

feltárása a közjóért.

 

Az oldal célja ez.

 

Értéket teremteni és adni!

Naptár

2011
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

 

Felhívás

Tájékoztatok minden kedves Olvasót hogy ha bármilyen észrevétele, vagy egy jó cikke van, ossza meg velünk, küldje el a kozszolgalat@indamail.hu-ra!

 

Retro Rádió

KözSzolgálat

Nagyot lépek előre. Érzem minden porcikám remeg. Nem félelem, idegesség, hanem valami újtól való izgalom. Érzem ez most lesz igazán jó! Írok azokról amik ki kívánkoznak belőlem kendőzetlen! Légy vendégem hogy publikálásaimmal és gondolataimmal, fékezhetetlen nyers modorommal színt valljak és végre a KözSzolgálatában teljesítsek!

a legnagyobb magyar...

 

Tisztelek minden véleményt

 

- kivéve a megvásároltakat -

 

ezeket megvetem

 

 

Széchenyi

utálom...

2011.10.09. 20:50 kulináris admirális

Utálom a háborút, mely értelmetlenül, ontja ártatlan emberek ezreit. Utálom a gyógyszergyárakat, melyek mesterségesen juttatják szét bacilusok milliárdjait a világban, hogy az általuk készített készítményeket nagy profittal tudják eladni! Utálom a cigányokat, akik…

1 komment

Címkék: multi háború cigány utálom magyarkodó

egy két há' indulás !

2011.10.06. 15:03 kulináris admirális

Kedves Olvasóm!   Azon felül hogy ma van az aradi tizenhárom kivégzésének 162. évfordulója, sok minden történt eme széles nagy világban! Mint például:   Budapesten felavatták a Batthyány-örökmécsest, amely a szabadság jelképe lett. 85 éve történt   Eltemették…

Szólj hozzá!

Próbaüzem!

2011.10.05. 13:42 kulináris admirális

Kedves Mindenki!Ez az első bejegyzésem!Próba teszt van folyamatban ami által nagyobb rálátásom nyílik az üzemelés minden egyes apró fortélyára, hogy majdan élvezettel kövessétek az oldalt!Nem kell sokat aludni már és kezdetét veheti a KözSzolgáltatás... itt a syberen :)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása